Παρουσίαση

WEWE Global Παρουσίαση Επιχειρηματικού Πλάνου

Καλώς ήρθατε στην παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου της WEWE Global και της LYOPAY. Δείτε αναλυτικά υπηρεσίες και προϊόντα που είναι στη διάθεσή σας, πάντα με τα πλεονεκτήματα της WEWE Global.

Πληρώστε με κρυπτονομίσματα, με εικονικό διακριτικό WEWE και λάβετε ανταμοιβές! Όλα σε μια ενιαία πύλη, μια ψηφιακή πλατφόρμα για υπηρεσίες και προϊόντα.

Κάντε κράτηση για διαμονή σε ξενοδοχεία και μάθετε όλα τα νέα και τις τάσεις του Bitcoin.

Ποια θα είναι η επόμενη υπηρεσία που θα προσφέρει η WEWE Global; Αποφασίστε το μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας WEWE Global. Τα μέλη μας έχουν δικαίωμα ψήφου!

 

Ξεκινήστε με την WEWE Global

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση μου στο wewegr.gr ή δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασα στο κανάλι μου στο YouTube.

Ζητήστε από έναν φίλο σας ή γνωστό σας να σας προσκαλέσει στην πλατφόρμα WEWE Global. Κάντε εγγραφή από το link που σας έχει στείλει αυτός που σας προσκάλεσε.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήσετε το δικό μου link εγγραφής και βάλτε τον κωδικό πρόσκλησης referral code του φίλου σας. Τέλεια… το πρώτο βήμα για να κερδίζετε παθητικό εισόδημα έγινε!

 

Τι είναι η WEWE Global;

Η WEWE Global είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που παρέχει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα σε όλα τα μέλη της. Μια από αυτές τις υπηρεσίες είναι το cloud minting.

Θα ακούσετε σίγουρα αρκετούς άγνωστους όρους για τους περισσότερους από εσάς. Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να λύσω κάθε σας απορία και να σας μυήσω στον νέο και δημιουργικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Όσο άγνωστες και αν σας ακούγονται κάποιες ορολογίες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του cloud minting και να βγάλετε χρήματα από τα crypto.

Όσοι μπήκαν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα στην αρχή, όπως κι εγώ προσωπικά. Κρατήστε σημειώσεις και μην παραλείπετε να ρωτάτε γι’ αυτά που δεν ξέρετε!

Η εγγραφή είναι τελείως δωρεάν και δεν προϋποθέτει κάποια αγορά. Μπορείτε να γραφτείτε και στο newsletter μου και να ενημερώνεστε τακτικά για τα crypto και πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Ίντερνετ.

 

Ανεξάρτητοι Συνεργάτες WEWE

Υπάρχει επίσης το IWA (Independent WEWE Associates), όπου οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί και να επωφεληθεί από το referral program της WEWE Global.

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει τη δική του επαγγελματική πορεία, να δημιουργήσει το δίκτυό του και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών του καθώς ανεβαίνουν βαθμίδα. Οι χρήστες μπορούν να το κάνουν από οπουδήποτε και να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους που βασίζονται στην απόδοση.

Η πλατφόρμα λειτουργεί ως αποκεντρωμένος αυτόνομος οργανισμός (DAO) που δεν απαιτεί κεντρική εξουσία ή κυβέρνηση. Κάθε συμμετέχων έχει την εξουσία να εκφράσει τις απόψεις και τις ανησυχίες του, κάτι που θα βοηθήσει στην πρόοδο του έργου.

 

Λίγα λόγια για εμένα

“Είμαι ο Γιάννης Διβράμης, SEO expert στην κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων τα τελευταία 22 χρόνια. Έχω σπουδάσει Χρηματοοικονομική και Λογιστική στο Λονδίνο. Είμαι ορκωτός λογιστής χωρίς να έχω εξασκήσει ποτέ το επάγγελμα του λογιστή. Επίσης, κατέχω master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πριν από 2 χρόνια είχα φτιάξει το δικό μου κρυπτονόμισμα το Puppy coin.

Έχω κι άλλα κανάλια στο YouTube για τα crypto, όπως το Kryprohodlers. Ο λόγος που έκανα αυτή την παρέμβαση είναι για να σας δείξω ότι είμαι ειδικός στον χώρο. Είμαι προγραμματιστής και τεχνικός σε αυτόν τον τομέα που με βοηθούν να έχω κάποιες παραπάνω γνώσεις από τον μέσο χρήστη. Ωστόσο δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται αυτή την στιγμή μέσω της WEWE Global.

Εάν υπάρχει όρεξη και θέληση να μάθετε, διαβάστε την παρουσίαση επιχειρηματικού πλάνου, ή επικοινωνήστε μαζί μου και ξεκινήστε άμεσα! “Money loves speed” που λένε και οι Αμερικανοί. Είναι το αντίστοιχο που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα, “Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!””

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να βγάζετε 100 ευρώ την ημέρα με τη WEWE Global.

 

Τι είναι το cloud minting;

Το cloud minting είναι μια μορφή “mining” που παρέχεται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της WEWE Global. Η πλατφόρμα έχει ξεπεράσει τους 190.000 χρήστες παγκοσμίως και συνεχίζει δυναμικά.

To cloud minting της WEWE Global παράγει το νόμισμα LYO credit. Φυσικά θα αναρωτιέστε, “Γιατί να κάνω cloud minting στη WEWE Global ενώ μπορώ να το κάνω μόνος μου με κάποια κάρτα γραφικών“;

Το mining, η εξόρυξη νέων κρυπτονομισμάτων μέσω της εκμετάλλευσης της επεξεργαστικής ισχύς σε μια συστοιχία υπολογιστών μπορεί να γίνει και στο σπίτι.

Η διαδικασία εξόρυξης γίνεται με mining rig και παράγεται συνήθως Ethereum ή κάποιο άλλο κρυπτονόμισμα. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ κοστοβόρο σε κατανάλωση ρεύματος. Επίσης, παράγει πάρα πολλή θερμότητα και θα πρέπει να κλιματίζεται καλά ο χώρος για να είναι υποφερτός για εσάς και τα μηχανήματα.

Πολλές φορές οι miners αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα που τα έχω περάσει κι εγώ, όπως κλοπή κάρτας γραφικών από τρίτους, να καίγονται οι ασφάλειες, να πέφτει το δίκτυο και να κολλάνε τα rig.

Τεχνικά μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο αυτήν την στιγμή να κάνουμε mining στο σπίτι μας. Όμως, το cloud minting, που είναι μια μορφή mining σε cloud, είναι πολύ πιο εύκολη.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, ή να αγοράσετε εξοπλισμό εσείς παρά μόνο απαιτείται η ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού που δίνεται μέσω της WEWE Global.

 

Πόσο νοικιάζω τον εξοπλισμό για cloud minting;

Κάνοντας εγγραφεί στην ψηφιακή πλατφόρμα της WEWE Global μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα πακέτα που παρέχονται. Τα πακέτα cloud minting ξεκινάνε από 500 ευρώ και φτάνουν στις 100.000 ευρώ. Ο server κοστίζει 5.000 ευρώ και έχει κάποιο τέλος ενεργοποίησης.

Ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε κάποιο κλάσμα του server, ξεκινώντας με το πακέτο 1.000 ευρώ και ούτω καθεξής.

 

Υπάρχει κάποια νομοθεσία;

Αναρωτιέστε από νομικής μορφής, αν είναι επένδυση το cloud minting; Όχι δεν θεωρείται επένδυση γιατί είναι ενοικίαση server και δεν υπάγεται σε κάποια νομοθεσία για τις επενδύσεις.

Γενικά, δεν υπάρχει καμία απολύτως νομοθεσία για τα crypto παγκοσμίως. Κάποιες χώρες υιοθέτησαν το Bitcoin ως επίσημο νόμισμα όπως το Ελ Σαλβαδόρ και η Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής.

Σε όλες τις προηγμένες χώρες όπως την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., αλλά και την Αμερική δεν υπάρχει σαφής νομοθεσία για τα crypto.

Το Ethereum, παραδείγματος χάρη, πρώτη φορά κυκλοφόρησε σαν αγαθό γιατί δεν υπάρχει νομοθεσία και θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις τράπεζες και τα χρηματιστήρια.

Άρα δεν θεωρείται ότι επενδύουμε λεφτά. Δεν υπαγόμαστε σε κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία, αλλά νοικιάζουμε χώρο για να κάνουμε minting το κρυπτονόμισμα LYO credit, της LYOPAY.

Το LYO credit που παράγεται στο cloud minting είναι το native token του οικοσυστήματος της WEWE και της LYOPAY.

Δείτε επίσης: 4 Τρόποι για να βγάζετε 1000€ τη μέρα από το Ίντερνετ.

 

Πόσο είναι η απόδοση του cloud minting;

Η απόδοση του cloud minting είναι γύρω στο 10% το μήνα και πληρώνει καθημερινά σε Bitcoin. Ο λόγος που πληρώνει σε Bitcoin είναι για να υποστηρίξει την τιμή του LYO credit.

Αν κάθε μέρα που κάνουμε minting πουλούσαμε τα νομίσματα μας θα γινόταν διάλυση τιμής (price dilution). Μην σας τρομάζουν οι τεχνικοί όροι που χρησιμοποιώ, γιατί μπορείτε μετά να κάνετε την έρευνα σας.

 

Πώς γίνεται να έχουμε τέτοιες αποδόσεις;

Η απόδοση του 10% είναι εφικτή γιατί επιτυγχάνεται μέσω του proof of space αλγορίθμου εξόρυξης και μέσω της μεγαλύτερης ενέργειας εξόρυξης που επιτυγχάνεται λόγω του δικτύου ενέργειας εξόρυξης.

Το Bitcoin εξορύσσεται με proof of work, πολύ χρονοβόρο και κοστοβόρο. Το ίδιο και το Ethereum. Τα rig με κάρτες γραφικών που παράγουν Ethereum αποδίδουν περίπου από 5 μέχρι και 20% ανάλογα με το gas fee της τιμής (δηλαδή σαν κουπόνι χρήσης) του Ethereum.

Πολλές φορές αυτές οι τιμές είναι ευμετάβλητες. Το Bitcoin έχει πιο σταθερή τιμή και γι’ αυτό στο cloud minting της WEWE χρησιμοποιείται το Bitcoin ως νόμισμα εξαγόρασης.

 

Παρουσίαση επιχειρηματικού πλάνου WEWE Global και LΥΟ credit

Μπορούμε να μετατρέψουμε καθημερινά τα Bitcoin σε ευρώ ή δολάριο σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο, όπως το Binance ή το LYOtrade.

Το LYOtrade είναι ένα ανταλλακτήριο του οικοσυστήματος της WEWE και της LYOPAY.

Πέρα από το LYOtrade που είναι ένα πολύ βασικό ανταλλακτήριο υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LYO credit.

Η WEWE Global ιδρύθηκε για να αναπτύξει μια αποκεντρωμένη δομή στην αγορά κρυπτονομισμάτων, δίνοντας σε όλα τα μέλη της κοινότητας εξουσία λήψης αποφάσεων σχετικά με την πρόοδο του έργου.

Η πλατφόρμα παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του οικοσυστήματος, με περισσότερες να έρχονται καθώς προχωρά το έργο. Δεν υπάρχει όριο. Η WEWE Global δημιουργήθηκε για να συνεργάζεται με εξωτερικούς οργανισμούς που διαχειρίζονται το προϊόν ενώ η ίδια το προωθεί.

 

Τι είναι το LYO credit;

Η WEWE Global έχει το δικό της token που χρησιμεύει ως συναλλαγματική αξία του έργου. Το διακριτικό LYO credit μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αντικειμένων και υπηρεσιών που διατίθενται στην πλατφόρμα, καθώς και για κουπόνια πρόσβασης για μοναδικές προωθητικές εκπτώσεις.

Επιπλέον, χρησιμεύει ως το καύσιμο της πλατφόρμας για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών.

Το LYO credit είναι το native token, δηλαδή το νόμισμα που χρησιμοποιεί το οικοσύστημα της WEWE Global και της LYOPAY. Μπορεί να πουληθεί και να αγοραστεί σε διάφορα ανταλλακτήρια.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε 5 ανταλλακτήρια. Σύντομα, πρόκειται να μπει σε άλλα 20 περίπου ανταλλακτήρια. Μπορείτε να διαβάσετε το white paper όπου αναλύονται οι στόχοι και η αποστολή του κρυπτονομίσματος.

Όλα τα κρυπτονομίσματα έχουν white paper, διαβάστε επίσης το σχετικό white paper του Puppy Coin, το δικό μου κρυπτονόμισμα.

Το white paper του LYO credit υπάρχει στο LYOtrade. Μπορείτε να δείτε τι σκοπεύει να κάνει η εταιρεία και πόσα κρυπτονομίσματα έχει κόψει. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο CoinGecko.

Σύντομα θα μπει στο CoinMarketCap που σημαίνει ότι είναι ευκαιρία να συμμετέχετε από τώρα. Συνήθως, η τιμή ανεβαίνει όταν κάποιο νόμισμα εισάγεται στο CoinMarketCap.

Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη, καθώς υπάρχει πάντα ο φόβος για pump and dump. Δεν ποντάρω σε κάτι τέτοιο… έχω άλλη επενδυτική φιλοσοφία.

Ο λόγος που σας τα λέω αυτά είναι για να αισθανθείτε ασφαλείς και να δείτε ότι το LYO credit είναι ένα νόμισμα που έχει προοπτικές.

 

Μάθετε περισσότερα για: Πώς να βγάζετε 1000 ευρώ τη μέρα από το ενημερωτικό σας site.

wewe παρουσίαση

 

Πώς μπορώ αυτή τη στιγμή να κερδίσω με τη WEWE Global;

Όπως ανέφερα στην αρχή της παρουσίασης υπάρχουν δύο τρόποι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μπορείτε να επιλέξετε είτε το επενδυτικό σκέλος είτε το επιχειρηματικό.

 

1. Το επενδυτικό σκέλος

Δεν είναι επένδυση χρημάτων, αλλά έχει απόδοση. Άρα μπορούμε να μιλήσουμε για επένδυση. Το πρώτο είναι ότι μπορώ να νοικιάσω χώρο για cloud minting στη WEWE Global και να κερδίζω κάθε μέρα χρήματα σε bitcoin.

Τα bitcoin συναλλάσσονται σε ανταλλακτήρια. Η απόδοση είναι περίπου 10% και το πακέτο ξεκινά από τα 500 ευρώ μέχρι όσο θέλουμε.

 

2. Το επιχειρηματικό σκέλος

Το δεύτερο σκέλος είναι το επιχειρηματικό. Ο επιχειρηματικός τρόπος είναι μέσω του affiliate referral marketing.

Η WEWE Global δίνει διάφορες ανταμοιβές ανάλογα με το πόσα άτομα θα συστήσουμε για να κάνουν cloud minting, όπως εμείς.

Προσωπικά, επειδή έχω πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο affiliate marketing είμαι συνεργάτης ως affiliate marketer και στη Binance, την OKX και την ClickBank.

Στο affiliate marketing οι προμήθειες μπορούν να φτάσουν από 75% μέχρι 85%. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα στο Affiliate World στο Ντουμπάι το 2022.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: 7 Πράγματα που έμαθα μετά το Affiliate World Dubai 2022.

Ο μέσος  όρος κέρδους ενός affiliater είναι 50.000 το μήνα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν παρόμοια εργασία με μένα και βγάζουν αυτά τα λεφτά. Είναι πραγματικότητα αυτά τα νούμερα!

Η παρέα μου στο Affiliate World κερδίζει από 50.000 μέχρι 500.000 το μήνα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις ξεκινήσετε κι εσείς θα βγάλετε αυτά τα χρήματα.

Μπορείτε όμως να δουλέψετε και να φτάσετε αυτές τις αμοιβές. Το βλέπω να γίνεται κάθε μέρα, όχι μόνο στη WEWE Global, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις του affiliate marketing. Είναι κάτι στάνταρ, άρα εξαρτάται από εσάς και την όρεξη σας.

 

Bonus WEWE

Η WEWE Global δίνει 6 διαφορετικά bonus για κάθε νέα εγγραφή:

1. Affiliate Referral marketing bonus

Το πρώτο είναι το affiliate referral marketing bonus που δίνει 5%.

2. Infinity bonus

Το δεύτερο είναι το άπειρο bonus που φτάνει μέχρι 36%.

3. Runner bonus

Το τρίτο είναι το runner bonus που είναι για όσους αγοράσουν πακέτο 1.000 ευρώ, συστήνουν άλλα 10 άτομα τα οποία θα πάρουν και αυτά από ένα πακέτο 1.000 ευρώ από τον πρώτο μήνα.

Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε κάπως έτσι. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ!

4. Fast track bonus

Το τέταρτο είναι το fast track bonus που αντί για 5% μας δίνει 10% το πρώτο 15μερο για κάθε σύσταση που κάνουμε. Άρα είναι ένα σημαντικό όφελος για να ξεκινήσει κάποιος γρήγορα.

5. Matching bonus

Το πέμπτο bonus είναι το matching bonus.

6. Extra bonus για super affiliates

Το έκτο είναι το extra bonus για super affiliates που δίνεται κάθε 3 μήνες. Είναι εξίσου σημαντικό bonus.

 

Πώς ξεκίνησα με τη WEWE Global

Είμαι ανοιχτός σε κάθε νέα πρόταση που μπορεί να αυξήσει το παθητικό μου εισόδημα, όπως το affiliate marketing. Μελετώντας το σύστημα αμοιβών της WEWE Global, κατέληξα ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει μέχρι στιγμής. Η παρουσία του επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας μου άρεσε από την πρώτη στιγμή.

Ξεκίνησα τον Μάιο του 2022. Ένας φίλος μου ανέφερε για τον ξάδερφο του που ήταν στο Ντουμπάι. Είναι από το Ρέθυμνο και κάνει αυτή τη δουλειά, και βγάζει ένα αξιόλογο παθητικό εισόδημα.

Ως ειδικός στον χώρο και με τη πολύχρονη εμπειρία που διαθέτω, κατάλαβα αμέσως το μέγεθος της ευκαιρίας που μου παρουσιάστηκε και γράφτηκα αμέσως.

Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε συστήσει ποτέ κάποιον στα 4 χρόνια που ήταν στην WEWE Global και έπερεπε να περιμένω να γυρίσει ο ξάδερφος του από το Ντουμπάι.

Ωστόσο, όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Άσχετα από το τι θα κάνετε, να κάνετε οπωσδήποτε εγγραφή στη WEWE Global για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες.

Κάντε εγγραφή με το link που θα βρείτε στο wewegr.gr. Μπορείτε να γραφτείτε από το δικό μου και να βάλετε το refferal code του συνεργάτη σας.

Σχολιάστε